Vásárlási információk

Szállítási módok

  • Személyes átvétel (Sopronban vagy Budapesten): ingyenes
  • Házhozszállítás (Magyar Posta): 1.000 Ft
  • Virtuális és digitális termékek esetében online letöltés: ingyenes
    !! Felhívjuk figyelmedet, hogy a vásárlási folyamat digitális termékek esetében csak bankkártyás fizetés esetén automata. Előre utalásnál néhány nap feldolgozási idő után tudjuk csak küldeni a termékeket.

Fizetési módok

  • Előre utalás (feldolgozási idő: 2-4 munkanap)
  • Bankkártyás fizetés

További feltételek

– A hangstúdióban teljes szakmai felkészültségünkkel és lelkiismeretességünkkel törekszünk rá, hogy a legjobb minőségű felvételt készítsük el, ehhez minden segítséget megadunk, ami módunkban áll. Mivel a hangstúdiót nem mi üzemeltetjük, felelősségünk csak a gondos közreműködésre terjed ki, éppen ezért az eredményt illetően utólagos reklamációnak nem tudunk helyt adni.

– A stúdióidő mind az ének-bérletekhez tartozó stúdiógyakorlatok, mind pedig a SURPRISE csomagokhoz tartozó énekfelvételek esetében 60 perc.

– Az “A”, “B”,”D”, és “E” bérleteink az első órától számított 6 hétig, “C” és “F” bérleteink pedig az első órától számított 12 hétig érvényesek. Valamennyi bérletünk és SURPRISE csomagunk a megvásárlástól számított maximum 6 hónapig beváltható.

-Bérleteink és SURPRISE csomagjaink vásárlásakor minden esetben időpont- egyeztetés szükséges. A vételár számlánkon történő jóváírása után, a fizetéskor megadott e-mail címen legkésőbb 5 munkanapon belül felvesszük a vásárlóval a kapcsolatot időpont-egyeztetés céljából. Az első énekórára, vagy első személyes találkozóra leterheltségünk függvényében mihamarabb, de legkésőbb az ettől számított 14 munkanapon belül sor kerül. Amennyiben nekünk felróhatóan mégsem, a befizetett összeget visszatérítjük.

-SURPRISE csomagjaink teljesítését az alábbi határidőkkel vállaljuk: “BASIC” csomagunk esetén az első -személyes- találkozótól számított maximum 10, “ADVANCED” és “PROFESSIONAL” esetében maximum 20, “UNIVERSAL” csomagunk megvásárlásakor pedig maximum 30 munkanapon belül. Minden olyan esetben, amikor ez nekünk felróható okokból meghiúsul, vállaljuk a vételár teljes visszatérítését. Amennyiben a teljesítés határideje a megrendelő akadályoztatása okán módosul, a vételár visszatérítésére nincs mód.

– Az énekórák és az énekórákhoz tartozó stúdiógyakorlatok előre egyeztetett időpontokban zajlanak. 24 órán belüli lemondás esetén az énekóra, illetve stúdiógyakorlat teljes összege felszámításra kerül (bérletek esetén ez annyit tesz, mintha teljesült volna). Kivételes esetekben – egy bérlet esetén egy alkalommal – orvosi igazolást elfogadunk, s a díjtól eltekintünk.