Ajándékötlet – SURPRISE

Ki ne szeretne magáról egy stúdiófelvételt? Szeretted volna, csak nem volt hozzá bátorságod? Kipróbálnád magad egy professzionális hangstúdióban?

Itt az alkalom! Segítek Neked!

Hozzuk ki együtt a legjobbat a hangodból!

Rád vár a „SURPRISE” – Ajándékozz dalt!

Szeretnél igazán személyre szóló ajándékkal kedveskedni szeretteidnek?

Lepd meg őket egy dallal, vagy add ajándékba valamelyik „SURPRISE” csomagot!

Az ajándékcsomagok Sopronban vagy Budapesten válthatók be.

BASIC ajándékcsomag stúdiófelvétellel

A „SURPRISE-basic” csomag tulajdonosával két alkalommal találkozunk:

  • Daltanulás – korrepetálás nálam, egy énekóra keretein belül.
  • Feléneklés, hangfelvétel készítés a stúdióban.

A stúdióban felvett dalt megkapod file-ként (mp3, wav), és 3 db CD lemezen.

De ez még semmi!

Profi fotósaink segítségével fénykép készül Rólad, grafikusunk pedig igényeid figyelembe vételével készít borítót az általad választott alkalomra, amely tetszés szerinti felirattal kerül a CD tokba!

ADVANCED ajándékcsomag stúdiófelvétellel

A „SURPRISE-advanced” csomag tulajdonosával két alkalommal találkozunk:

  • Daltanulás – korrepetálás nálam, egy énekóra keretein belül.
  • Feléneklés, hangfelvétel és video készítés a stúdióban.

A stúdióban nemcsak a dalt vesszük fel, hanem operatőrünk videót is készít Rólad munka közben. A  videót megvágjuk, így a dalt mp4 file-ban kapod meg; ha igényled DVD-re is kiírjuk Neked, de akár egyből feltöltheted a youtube csatornádra!   

PROFESSIONAL ajándékcsomag stúdiófelvétellel

A „SURPRISE-professional” csomagot azok választják, akik valóban különleges dologra vágynak. Itt arról van szó, hogy a dalt nem youtube-os karaoke alapra énekeled fel a stúdióban, hanem élő –zongora, vagy akusztikus gitár– kísérettel!

Az eredmény? Egy teljesen egyedi acoustic-cover, ami csak a Tiéd!

  • Daltanulás, hangszeres próba nálam, egy énekóra keretein belül.
  • Gitár – vagy zongora– és ének felvételek a stúdióban.

A stúdióban operatőrünk több kameraállásból filmez munka közben. A  videót megvágjuk, és néhány napon belül megkapod tőlünk az elkészült professzionális stúdió-klipedet mp4 file-ban, amelyet akár egyből feltölthetsz a youtube csatornádra!  

UNIVERSAL ajándékcsomag stúdiófelvétellel

Melyik énekes ne ábrándozott volna már saját dalról? Lehet, hogy már áll is a hátad mögött néhány befejezetlen dalírási kísérlet? Egy dallam? Egy harmóniamenet? Egy megkezdett dalszöveg?

Itt a lehetőség, hogy megvalósítsd álmaidat és a tettek mezejére lépj!

Felkészült dalszerző csapatunk támogatásával írd meg a saját számodat! Legyen szó szövegírásról, vagy zeneszerzésről, mi segítünk Neked az alkotásban; elképzeléseid szerint öntjük formába az ötleteidet, bármilyen zenei stílusban.

Ha nincs konkrét terved, az sem probléma; egy gyakorlott csapat munkálkodik azon, hogy olyan dal szülessen, ami igazán jól áll Neked!

  • Az első találkozás alkalmával megbeszéljük az elképzeléseket: hangnem, műfaj, téma, alapötlet. Ezután két-három hétig tartó műhelymunka következik, amikor szerzőink dolgoznak.
  • A második találkozás alkalmával már nagyjából kész a dal, a szöveg, de még lehetőséged van rá, hogy megváltoztass egy-egy szót, vagy itt-ott a dallamot. Elpróbáljuk, gyakoroljuk, hogy miképp fogod énekelni.
  • A harmadik találkozás már a stúdió, amikor az általunk elsőosztályú minőségben elkészített, profi zenészek által feljátszott zenei alapra felénekled a saját dalodat!

A kész dalt természetesen keverés és mastering után kapod meg mp3, vagy wav file-ban, s igény esetén persze CD-re is kiírjuk Neked!

(Választható opció még a csomag mellé, stúdió-klip, vagy klip készítése, de ez többletköltség, további megbeszélés tárgyát képezi.)