ÖNÉLETRAJZ

1976. július 17-én születtem, Sopronban. Szüleim orvosok, három öcsém van.
Sopronban érettségiztem, 1994-ben, a Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceumban. Iskolai éveimet végigkísérte a zene-, a nyelvtanulás, valamint a sport. Cselgáncsoztam 8 éven át – serdülő korosztályban, magyar bajnok voltam 1989-ben-, angol középfokú „C” típusú nyelvvizsgámat pedig, 1994-ben tettem le.
Hivatásom a zene lett. 8 évig zongoráztam, ezután a Soproni Petőfi Színház színi-tanodásaként kezdtem el énekléssel foglalkozni, 17 éves koromban. Ezt a mesterséget, azóta is folyamatosan tanulom.
Az OSZK Kőbányai Zenei Stúdiójába 1996-tól 1999-ig jártam, a záróvizsgákkal előadóművészi képesítést és nemzetközi működési engedélyt szereztem.
2002-ben jelentkeztem a Budapesti Corvinus Egyetemre, itt a kertészmérnöki karon, gyógynövénytermesztés szakon végeztem 2006-ban.

Énekesi-szerzői pályámat, négy fontos állomásként, önálló lemezeim „rendezik ciklusokra”:
Mother Funker: Loving (2000.), Sárdy Barbara: Forr a dalom (2002.), Sárdy Barbara: Valóban nem álmodom (2003.), PAPP-SÁRDY n.b.b.: Magyar akarok maradni (2009.).
2002-től működéséig, tagja voltam a Bocskai István Szabadegyetem Színpadának.
2003-tól 2006-ig, rádiójátékokat és művész interjúkat készítettem a Pannon –későbbi Kincsem- Rádióban.
Politizálni 1999-ben kezdtem el, de nyugodt szívvel kijelenthetem: egyetlen írásom, beszédem, dalom sem született valamely párt érdekei mentén, hanem mindig, kizárólag az egyetemes magyar érdek nevében.
Dalszövegeket, dalokat, politikai elemzéseket, színdarabokat írok. Ezek közül néhány napvilágot lát, néhány nem.
Van egy fantasztikus zenekarom – PAPP-SÁRDY n.b.b.-, koncertezünk országszerte.
Valahogy folyton úton vagyok. Nem is tudom pontosan, hol lakom: egy kicsit Erdőkertesen, egy kicsit Sopronban, egy kicsit Budapesten, egy kicsit Balatonföldváron.
18 évesen találkoztam Papp Gyulával, aki zongorista-zeneszerző, s jelenleg is szerző-, előadó-, és élettársam.
Született két csodaszép kislányunk is, Zsuzsanna 2006-ban és Georgina 2008-ban. Az életem Velük és Általuk lett teljes.